ID 63285
რესტორნისა და სასტუმროს მენეჯერი

კონტაქტი

კახური ტრადიციული მე

[email protected]

დეტალური ინფორმაცია

თბილისი

ბოლო ვადა: 22 ნოემბერი

კომენტარი

"კახური ტრადიციული მეღვინეობა" ღვინის და სპირტიანი სასმელების მწარმოებელი ერთ-ერთი უმსხვილესი კომპანიაა საქართველოში და კავკასიის რეგიონში. კომპანია დაფუძნდა 2001 წელს, KTW აწარმოებს ღვინოს, ბრენდს, შუშხუნა ღვინოს და ჭაჭას ტრადიციული ქართული ტექნოლოგიებით, რომელიც შერწყმულია თანამედროვე ტექნოლოგიებთან. ეს კომპანიას აძლევს შესაძლებლობას შეინარჩუნოს ღვინის ძველი, უნიკალური გემო და შექმნას საკუთარი ხელწერა და სტილი მსოფლიოს მასშტაბით.

შპს "კახური ტრადიციული მეღვინეობა" აცხადებს ვაკანსიას რესტორნისა და სასტუმროს მენეჯერის პოზიციაზე.

მდებარეობა: თბილისი ორბელიანის ქ.
სამუშაო გრაფიკი: სრული

საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:

** უმაღლესი განათლება;
** სამუშაო გამოცდილება მითითებულ პოზიციაზე მინიმუმ 2 წელი;
** სამზარეულოს ორგანიზაციული სტრუქტურის და ფუნქციონირების ძირითადი პრინციპების ცოდნა;
** კვების სფეროში მიღებული განათლება ჩაითვლება უპირატესობად.
** ინგლისური და რუსული ენების მაღალ დონეზე ფლობა;
** საოფისე პროგრამების ცოდნა (Word, Excel, Internet);

მოვალეობები:

** რესტორნისა და მაღაზიის მუშაობის დაგეგმვა, ორგანიზება და ხარისხის კონტროლი;
** ​რესტონირსა და მაღაზიის სწორი მარკეტინგული სტრატეგიის დაგეგმვა და განხორციელება;
** სტუმრების მიღება, გამასპინძლება;
** რესტორნის მომსახურების სტანდარტების ცოდნა და მათ განხორციელებაზე მუდმივი ზრუნვა;
** რესტორნისთვის საჭირო ყველა პროცესის მართვა;
** დაქვემდებარებული თანამშრომლების მართვა, დავალებების გონივრულად გადანაწილება და შესრულების ხარისხის კონტროლი;
** თანამშრომლებისთვის სათანადო მითითებების მიწოდება და/ან მათი ინსტრუქტაჟი, აღნიშნული მომსახურების გაუმჯობესების მიზნით;
** მაღალი ხარისხის მომსახურების უზრუნველყოფა სასტუმროში დადგენილი სტანდარტების მიხედვით;
** მარაგების კონტროლი;
** ადმინისტრაციული პროცედურების დაცვა და განხორციელება;
** შრომის დაცვის წესების, უსაფრთხოების წესების, სანიტარული და ჰიგიენური ნორმატივების დაცვის მონიტორინგი;
** კვების ობიექტების მართვის სისტემისათვის საჭირო ყველა ფუნქციის ცოდნა;
** სავაჭრო ობიექტის მიმდინარე პროცესების მართვა და მონიტორინგი;
** პროდუქციის რეალიზაციის ზრდაზე მუდმივი ზრუნვა და გაყიდვების ანალიზი;
** დაქვემდებარებული თანამშრომლების კოორდინირება და მართვა;
** სავაჭრო ობიექტზე წარმოდგენილი პროდუქციის მარაგების კონტროლი და შეკვეთების განხორციელება;
** პროდუქციის ფასების სიზუსტისა და აქციების მონიტორინგი;
** მარკეტის პროდუქციის აღწერის წარმოება და ჩამოწერის კონტროლი;
** სავაჭრო ობიექტის სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების დაცვის კონტროლი.

უნარ-ჩვევები:

** ორგანიზებულობა;
** დახვეწილი მეტყველების უნარი და კომუნიკაბელურობა
** დროის მართვისა და სწორი პრიორიტეტების განსაზღვრის უნარი;
** პუნქტუალურობა;
** გუნდური მუშაობის უნარი;
** პასუხისმგებლობის მაღალი გრძნობა;
** ​მიზანმიმართულობა და შედეგის მიღწევაზე ორიენტირებულობა
** გადაწყვეტილების სწრაფად მიღების უნარი;
** სტრესულ გარემოში მუშაობის უნარი

დაინტერესებულ კანდიდატებს გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ (CV) ფოტოსურათით, ელ-მისამართზე: [email protected] და სათაურის ველში მიუთითოთ ვაკანსიის დასახელება "რესტორნისა და მაღაზიის მენეჯერი".

კანდიდატის განხილვა მოხდება მისი მონაცემების დამუშავებისა და მასთან გასაუბრების საფუძველზე.

სააპლიკაციო ფორმები მიიღება 2019 წლის 22 ნოემბრის ჩათვლით.

შპს "კახური ტრადიციული მეღვინეობა" მადლობას გიხდით ვაკანტური თანამდებობით დაინტერესებისთვის და გისურვებთ წარმატებას!