ID 70333
შეფ მზარეული გუდაურში

კონტაქტი

Gudauri Lodge

568000781

[email protected]

დეტალური ინფორმაცია

მცხეთა – მთიანეთი

ყაზბეგი

ბოლო ვადა: 29 სექტემბერი

კომენტარი

დასახელება: შეფ მზარეული
ადგილმდებარეობა: გუდაური
ანგარიშვალდებულება: გენერალური მენეჯერი

დამატებითი ბენეფიტები:

კომპანია თანამშრომლებს უზრუნველყოფს კვებით, ჯანმრთელობის დაზღვევით და საცხოვრებელი ადგილით გუდაურში

პოზიციის აღწერილობა:

შეფ მზარეულის ძირითადი მოვალეობა იქნება სამზარეულოს ყოველდღიური საქმიანობის მართვა, მენიუს შემუშავება და სეზონის მიხედვით მუდმივი განახლება, თანამშრომლების მონიტორინგი, მათ მუდმივ ტრეინინგზე და განვითარებაზე ორიენტაცია

ფუნქცია-მოვალეობები:

** სტუმრებზე/ბაზრის მოთხოვნებზე ორიენტირებული მენიუს შემუშავება და რეგულარულად შეცვლა ადგილობრივი, სეზონური თუ ეროვნული ტენდენციების გათვალისწინებით
** სამზარეულოში მიმდინარე ყველა აქტივობის, მათ შორის საკვების მომზადებისა და პრეზენტაციის მომზადების მართვა
** საკვები პროდუქტების პირველადი დამუშავების და მათი შენახვის წესების ზედმიწევნით ცოდნა და შესრულება
** განსაზღვროს მენიუში არსებული კერძების პრეზენტაცია და მონიტორი გაუწიოს სამზარეულოდან გასულ შეკვეთას
** რესტორნის სამზარეულოს თანამშრომლების მართვა
** სამზარეულოს დანაკარგის შემცირებაზე მუდმივი ზრუნვა
** დაამყაროს ეფექტური და პროდუქტიული ურთიერთობა სამზარეულოს თანამშრომლებთან
** განახორციელოს სამზარეულოს დანადგარების და აღჭურვილობის მონიტორინგი
** ყოველდღიურად აკონტროლოს, რომ თანამშრომლები ატარებდნენ უნიფორმას და იცავდნენ ჰიგიენის ნორმებს
** რესტორნისთვის კალკულაციების გაკეთება
** სამზარეულოს პერსონალის და მათი სამუშაო ცვლების კონტროლი
** მაცივრების სისუფთავის კონტროლი
** შეკვეთებზე სწრაფი რეაგირება
** სამზარეულოს თანამშრომლების რეგულარული ტრეინინგი
** უზრუნველყოს სამზარეულოში ყოველდღიური სისუფთავე
** აკონტროლოს მარაგები და მოახდინოს სამზარეულოს ინვენტარის დროული შეკვეთა
** აკონტროლოს სასტუმროს დატვირთულობა, რადგან სწორად განსაზღვროს საჭირო პერსონალი
** აკონტროლოს საუზმის საკვების ხარისხი და პრეზენტაცია
** საკვები ან სასმელი პროდუქტების, ინვენტარის და დანადგარების უსაფრთხოდ და სწორად შენახვის წესების ცოდნა და დაცვა
** სანიტარულ-ჰიგიენური მოთხოვნების დაცვა სამზარეულოში

საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:

** სამზარეულოს ორგანიზაციული სტრუქტურის და ფუნქციონირების ძირითადი პრინციპების ცოდნა
** კვების ჰიგიენური სტანდარტების და უსაფრთხოების ცოდნა
** პრეზენტაბელურობა
** სტუმრებთან ურთიერთობის უნარი
** პასუხისმგებლობის მაღალი გრძნობა
** კვების სფეროში მიღებული განათლება ჩაითვლება უპირატესობად

დაინტერესებულ კანდიდატებს გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ CV ელექტრონულ მისამართზე: [email protected] 2023 წლის 29 სექტემბრამდე ან დაგვიკავშირდით ნომერზე 568 000 781; წერილის სათაურში მიუთითეთ ვაკანსიის დასახელება. წინააღმდეგ შემთხვევაში განაცხადი არ განიხილება.